Info til samarbejdspartnere

Vigtig info til arrangører og samarbejdspartnere ift. at uploade tekst og billeder, der skal vises i kalenderen herpå siden.

Du skal taste dit arrangement på www.roskildelive.dk for at få vist det her på Sjov Feries hjemmeside.

For at arrangementet kan vises her på hjemmesiden og eventuelt komme med på oversigten, der sendes til skolerne, skal det tastes på www.roskildelive.dk. Kender du ikke Roskildelive, eller har du aldrig prøvet at tilføje et arrangement, hjælper vi gerne. Du skal bare sende os en mail.

Når du taster dit arrangement i Roskildelive, er der et par ting, du skal huske.

  • Når du taster på www.roskildelive.dk, skal du sætte hak ved ”Sjov Ferie” under "Specialkategorier".
  • Hold teksten forholdsvis kort. Henvis eventuelt til mere information på egen hjemmeside.
  • Klassetrin, som aktiviteten henvender sig til, skal skrives i overskriften i parentes. Eksempelvis Lasergame mellem reolerne (2.-6. klasse) eller Det bedste til mig og mine venner (for alle). I forbindelse med sommerferien er det det klassetrin, børnene skal op i efter ferien, der skal fremgå.
  • Information omkring eventuel tilmelding. Vi står gerne for tilmelding – du skal bare sende os en mail.
  • Kontaktoplysninger. Har børn eller forældre spørgsmål, eller kan de ikke finde vej til aktiviteten, er det vigtigt, at de kan komme i kontakt med jer.

Vi har altid brug for nye, gode billeder. Har du derfor et godt billede, der beskriver aktiviteten, må du meget gerne maile det til os. Send dem meget gerne i så høj opløsning, som muligt, så de kan bruges på hjemmesiden samt plakater og flyers til skolerne.

Har du spørgmål?

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at sende os en mail på sjovferie@roskilde.dk